NTC vs CAS

Zaterdag 24 nov speelde het NTC een wedstrijd tegen Castricum voor de Interland van TeamNL Heren XV.

Het was een spannende wedstrijd waar het NTC de kans kreeg samen het geleerde in de praktijk te brengen. Gerard Spaans Sportsphotography was daarbij en maakte foto's!

Ik speelde op de voor mij nieuwe positie als Lock op de 2e rij. Dat was leerzaam en leuk, maar ik kon helaas niet laten zien wat ik zo graag op de 3e rij doe. Vanwege een enkelblessure moest ik de strijd na 20 minuten helaas staken. Nadat later in het ziekenhuis foto’s zijn gemaakt en er gelukkig niets gebroken blijkt, heb ik alweer prima getraind en wedstrijden gespeeld. Het advies van de NTC-arts is goed uitrusten in de kerstvakantie en mochten de klachten daarna alsnog aanhouden dan moet er een MRI worden gemaakt.

Ik leer ontzettend veel van het hoge niveau waarop ik train en wedstrijden speel. Ik word erg uitgedaagd op het NTC en in de ereklasse en dat bevalt mij op alle vlakken heel goed.